Yhteystiedot

Tämän verkkosivun on kehittänyt Aspen Pharma Ireland Limited Suomi ja sen tarkoitus on antaa tietoa Ovestin-emätinemulsiovoiteesta ja -emätinpuikoista.

Aspen on johtava globaali lääkeyritys ja se omistaa Ovestin-emätinemulsiovoiteen ja -emätinpuikot.

Tämän verkkosivun tiedot on tarkoitettu ainoastaan yleisiksi tiedoiksi suomalaiselle yleisölle. Keskustele aina lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen kanssa henkilökohtaisista lääkekysymyksistäsi. Jos koet hankalia tai poikkeavia oireita käyttäessäsi Ovestin-emätinemulsiovoidetta tai -emätinpuikkoja, lopeta käyttö välittömästi ja ota yhteyttä lääkäriisi, sairaanhoitajaasi tai apteekkihenkilökuntaan mahdollisimman pikaisesti. Sivuvaikutukset tulee raportoida. Raportointiin käytettävät lomakkeet ja lisätiedot löydät osoitteesta: https://www.fimea.fi/vaestolle/laakkeiden_turvallisuus/haittavaikutukset.

Sivuvaikutuksista ja tuotevirheistä voit raportoida Aspen Pharmalle osoitteeseen: pharmacovigilance.finland@pharmalex.com (sivuvaikutuksista) complaints@aspengl.com (tuotevirheistä).

Kaikkia muita kyselyitä varten voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen: aspennordic@aspenpharma.eu.

Vastuuvapauslauseke

Ovestin-emätinemulsiovoide ja -emätinpuikot. Käytetään vaihdevuosien jälkeen esiintyvien oireiden paikallishoitoon, esimerkiksi emättimen kutinaan, kivuliaiksi muuttuneisiin yhdyntöihin. Lue aina pakkausseloste huolellisesti. Tämä verkkosivu on tarkoitettu ainoastaan suomalaiselle yleisölle.

Aspen Pharma Ireland Limited Suomi. Tavaramerkit omistaa tai niiden lisenssin omistaa Aspen-konsernin yritykset. © 2018. Aspen-konserni tai sen lisenssin haltija. Kaikki oikeudet pidätetään. Laadittu huhtikuussa 2018.